SCM Râmnicu Vâlcea a preluat HCM Râmnicu Vâlcea

0

Vineri, 27 iulie 2018, Consiliul de Administraţie ale Federaţiei Române de Handbal a aprobat preluarea de către SCM Râmnicu Vâlcea a echipei de handbal HCM Râmnicu Vâlcea.

Din 27 august 2018, handbalul vâlcean va fi reprezentat în Campionatul Naţional LIGA FLORILOR şi în Cupa EHF de către SCM Râmnicu Vâlcea, club ce a preluat toate jucătoarele şi staff-ul tehnic de la HCM Râmnicu Vâlcea.

Secţia de handbal din cadrul Clubului va fi condusă de către dl. Florin Verigeanu, alături de care vor mai activa dl. Joiţa Marian, având atribuţii de director sportiv, dl. Cristian Pestrea (având atribuţii de Secretar General al Clubului), Dumitru Marian (cu atribuţii de organizare competiţii) şi Adrian Muja (atribuţii de comunicare cu presa şi imagine).

În cursul lunii august se va alătura şi Berbecaru Petre (cu atribuţii de consilier tehnic), care momentan a rămas Preşedinte la HCM pentru definitivarea documentelor de predare a HCM Râmnicu Vâlcea.

Tot în luna august 2018, organigrama Clubului se va completa cu câteva posturi necesare desfăşurării în bune condiţii a activităţii sportive.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here