3 rochiţe scurte de vară de care te vei îndrăgosti iremediabil!

0

Vara nu a trecut încă, ci, dimpotrivă, este în plină forţă în această perioadă! Aşadar, dacă nu ai avut ocazia până acum să îţi etalezi formele purtând o rochie mini cu un design deosebit, a venit momentul să o faci!

În acest articol vei descoperi rochiţe de ocazie, dar şi casual, pe care le poţi purta la diverse evenimente şi care îţi vor pune în valoare silueta şi bronzul. Sunt foarte potrivite temperaturilor ridicate din luna august şi îţi vor oferi tot confortul de care ai nevoie pentru a te simţi şi pentru a arăta superb în orice moment! Aşadar, dacă eşti adepta unui stil vestimentar feminin şi elegant este obligatoriu să ştii că au apărut noi modele de rochii pe care trebuie neapărat să le îmbraci în restul verii!

Descoperă 3 piese vestimentare pentru un look sexy de vară 

Rochia mini de zi

Aceasta este un articol foarte lejer, cu un decolteu semi adânc şi bretele subţiri, petrecut în talie. Are un croi în A reinterpretat, de aceea, pune în valoare foarte frumos forma corpului. O poţi îmbrăca la o petrecere pe marginea piscinei ori la o ieşire cu prietenii, în oraş sau la o terasă pe malul mării. Culorile sunt vesele, iar nuanţele aprinse oferă un aer fresh, perfect pentru vara! Dacă eşti invitată la un eveniment în timpul zilei poartă o rochie înflorată, pentru că acest imprimeu este în trend şi te ajută să creezi un outfit pentru care vei fi admirată, fără să faci niciun efort! Poţi completa ţinută cu o pereche de sandale cu toc, nude sau într-una din nuanţele care se regăsesc pe rochie.

Rochia mini de seară

Dacă eşti în căutarea unei rochiţe de club, acest model este ideal pentru tine! Rochiţa glam îţi oferă o imagine sexy, dar elegantă, prin designul inedit cu spatele gol. Aceasta îţi îmbrăţişează formele şi te face să străluceşti, datorită aplicaţiilor de paiete aurii şi argintii! Este perfectă pentru purtarea în timpul serii, împreună cu o pereche de pantofi negri cu toc. Nu vei avea nevoie de alte accesorii, astfel încât te vei simţi confortabil în timp ce vei arăta WOW. Toate privirile se vor întoarce spre tine, aşadar, dacă vrei să ieşi din anonimat, alege aceasta ţinută spectaculoasă!

 

Rochia-cămaşă pentru ţinute casual

În cazul în care eşti adeptă unui stil casual, dar vrei să te simţi sexy şi încrezătoare, poţi alege să porţi rochia mini cu aspect de cămaşă! Culoarea albastră se potriveşte foarte bine cu pielea bronzată, iar croiul asimetric creează un efect inedit. În dreptul taliei există un cordon pe care îl poţi lega, pentru a-ţi evidenţia silueta şi pentru a crea o formă atrăgătoare a corpului! Este ideală pentru purtarea de zi cu zi, dar şi pentru ieşirile relaxate. În picioare, poţi încălţa o pereche de sandale cu talpă joasă sau chiar o pereche de tenişi ori pantofi sport. Culoarea acestora depinde de gusturile şi preferinţele tale!

 

Alege să străluceşti în restul sezonului cald prin aceste rochii feminine, care te vor face să fii încrezătoare, dar şi relaxată indiferent unde alegi să le porţi!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here