SVSU Bâcleş pe locul V, în competiţie la Poiana Brașov

0

SVSU Bâcleş s-a clasat pe locul V la Etapa Națională a Concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență, desfăşurată, în perioada 01-03 august 2018, în Poiana Brașov.

Timp de trei zile, salvatorii voluntari care au obţinut locul I la etapele interjudeţene s-au luptat pentru titlul de campioni ai Concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență.

În cadrul celor trei probe ale concursului: „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4 x 100 m” și „Dispozitivul de intervenție”, pompierii voluntari și-au testat abilitățile practice, dând dovadă de curaj, echilibru și spirit de echipă.

Şi în acest an, judeţul nostru a fost reprezentat de SVSU Bâcleş, care şi-a dovedit pregătirea, profesionalismul şi determinarea, reuşind să se impună la proba “Dispozitivul de intervenţie”, unde a obţinut locul I, iar la proba „Pista cu obstacole pe 100m”, a urcat pe cea de–a treia treaptă a podiumului.

În clasamentul general, pompierii voluntari mehedinţeni au ocupat locul V, însă ghidaţi de ambiţie şi de o pregătire asiduă, sunt convinşi că anul viitor, vor demonstra că merită un loc pe podium.

Pompierii militari mehedinţeni îi felicită pentru rezultatele obţinute şi apreciază  implicarea acestora în misiunile de protejare a comunităţilor.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here