Craiova: Drogat la volan, a lovit o balustradă pe Calea Bucureşti și a încercat să fugă de polițiști

0

Sâmbătă, 1 august 2020, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un autoturism, care era condus pe Calea Bucureşti, a lovit o balustradă, iar conducătorul acestuia părea să aibă un comportament anormal.

Ajunşi în apropiere de locul accidentului, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul ce fusese implicat în accident era condus în continuare pe Calea Bucureşti, fapt pentru care au pornit în urmărirea acestuia cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

La un moment dat, conducătorul auto a abandonat mașina pe o stradă din Craiova şi a urcat într-un taxi. Astfel, a fost solicitat sprijinul mai multor echipaje de poliţie, iar cel în cauză a fost găsit deplasându-se în calitate de pieton pe strada Nicolae Julea, unde, întrucât se manifesta într-un mod recalcitrant a fost imobilizat de poliţişti. Acesta a fost identificat în persoana unui bărbat de 38 de ani, din Bucureşti.

În urma testării cu aparatul drugtest, rezultatul în cazul bărbatului respectiv a ieşit pozitiv, fapt pentru care i-au fost prelevate şi mostre biologice.

Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

De asemenea, asupra bărbatului, poliţiştii au găsit şi o substanţă sub formă de pulbere, care se afla într-o foiță de staniol, aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here