JANDARMIADA – Adevărul despre 10 AUGUST 2018

0

Pe 10 August 2018, în faţa clădirii Guvernului României, în jurul orei 16.00, s-a simţit pentru prima dată în acea zi, mirosul înţepător al gazelor toxice. În aceeaşi seară, o instituţie de represiune a statului român a intimidat, a înjurat, a gazat, a lovit, a bătut, a rănit şi a tras cu grenade cu gaze în propriul popor.

Au căzut victime femei tinere, copii, adolescenţi, oameni liniştiţi, bătrâni care veniseră să protesteze paşnic împotriva unui Guvern care doreşte să instaureze, din nou, dictatura în România.

În jurul orelor 23.00, forţele represive au acţionat brutal împotriva manifestanţilor pentru eliberarea zonei cu forţa, împotriva dorinţei acestora, cu ajutorul gazelor toxice, bastoanelor şi a tunurilor cu apă. A doua zi, jandarmeria română a emis un comunicat conform căruia intervenţiile agresive ar fi fost motivate de prezenţa unor “instigatori” pe care nu a reuşit să îi extragă, fără a duce însă la îndeplinire nici o arestare sau neutralizare a vreunui astfel de instigator.

De asemenea, au fost abuzaţi şi loviţi angajaţii presei libere internaţionale şi româneşti care transmiteau informaţii. Această zi va rămâne ca o zi neagră în istoria acestei instituţii.

Persoanele responsabile de acest atac asupra poporului român sunt: Dragnea Liviu, preşedintele partidului de guvernământ, Dăncilă Viorica, prim-ministru, Dan Carmen, ministru de interne, Cliseru Speranţa, prefectul capitalei, Firea Gabriela, primarul capitalei şi persoanele din conducerea jandarmeriei care au dat acest ordin.

Ziua aceasta va purta numele de JANDARMIADA.

Nu o vom uita niciodată!

#NUPLECAM

#APRINDEMLUMINA

Lumea trebuie să ştie!

PACT PENTRU ROMÂNIA

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here