RÂMNICU VÂLCEA: O nouă ediţie a concursului între asociaţii de proprietari ÎMPREUNĂ PENTRU UN ORAŞ MAI CURAT

0

În şedinţa Consiliului Local Municipal Râmnicu Vâlcea, din 28 martie 2018, a fost aprobată organizarea unei unei noi ediţii a concursului ÎMPREUNĂ PENTRU UN ORAŞ MAI CURAT adresat asociaţiilor de proprietari.

Perioada de desfăşurare a competiţiei este 29 martie – 5 aprilie, iar evaluarea asociaţiilor înscrise se va face de către o comisie formată din funcţionari publici şi consilieri locali pe baza a 5 criterii cu ponderi diferite: aspectul zonelor verzi aferente (30%), curăţenia în spaţiul gestionat de asociaţia de proprietari (15%), aspectul faţadei, lucrări de reabilitare termică (15%), întreţinerea terasei şi a subsolului (20%), aspectul căilor de acces în bloc şi a spaţiilor comune – casa scării, boxe, cutii poştale, aviziere etc. (20%).

Scopul concursului este îmbunătăţirea aspectului urbanistic al municipiului şi este destinat tuturor asociaţiilor de proprietari din Râmnic care nu înregistrează restanţe mai vechi de 90 de zile către furnizorii de utilităţi. Înscrierile în concurs se fac la Serviciul Relaţii Îndrumare Asociaţii de Proprietari din bd. Tudor Vladimirescu nr. 15 (”Casa Căsătoriilor”), iar asociaţiile de proprietari câştigătoare vor fi premiate cu diverse materiale şi echipamente de curăţenie şi întreţinere în valoare totală de 6.500 lei.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here