Dolj: Jandarmii au fost prezenţi alături de elevi la început de an școlar

0

Luni, 10 septembrie 2018, cu ocazia începerii noului an şcolar, reprezentanţi ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj au fost prezenţi alături de elevi, profesori şi părinţi la festivitățile de deschidere a anului școlar, organizate la unitățile de învățământ din zona de responsabilitate.

Cu acest prilej a fost prezentat mesajul Inspectorului General al Jandarmeriei Române.

„Este o onoare deosebită pentru mine și, în același timp, o veritabilă bucurie să mă adresez dumneavoastră în această zi specială de mijloc de septembrie în care, potrivit unei vechi tradiții, se redeschid porțile instituțiilor de învățământ preuniversitar din țara noastră.

Vă rog să îmi permiteți să folosesc acest minunat prilej pentru a reafirma preocuparea constantă și susținută a Jandarmeriei Române de a asigura – cu toată responsabilitatea- climatul de liniște și siguranță publică, de care este nevoie pentru ca activitatea unităților școlare să se desfășoare în cele mai bune condiții, iar integritatea elevilor și a personalului didactic să fie permanent protejată.”

Pe parcursul întregului an şcolar, jandarmii vor participa în sistem integrat, la menţinerea ordinii şi liniştii publice în zona instituţiilor de învăţământ aflate în responsabilitate, acţionând în cadrul patrulelor mixte şi al echipajelor constituite pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă.

Itinerariile de patrulare ale echipajelor de jandarmi vor cuprinde şi traseele pe care elevii se deplasează la şi de la şcoală, contribuind astfel la creşterea gradului de siguranţă al acestora. 

Jandarmeria Română le urează tuturor elevilor mult succes în noul an școlar, sănătate și spor la învățătură! Fie ca noul an școlar să însemne atât pentru copii și personalul școlii, cât și pentru părinți, satisfacții, împliniri, putere de muncă și multe bucurii!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here