Moș Crăciun în misiune specială cu polițiștii rutieri din județul Olt

0

În pragul sărbătorilor de iarnă, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt și-au îndreptat atenția către cei care au posibilități financiare reduse, încercând să aducă bucurie în suflete. 

Polițiștii rutieri au fost ajutoarele moșului – polițist, deplasându-se la trei familii din comunele Brebeni, Milcov și la biserica din Ipotești, unde au oferit cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, dar și alimente, articole vestimentare și obiecte casnice, care să aducă o rază de speranță celor mai puțini norocoși. 

Astfel, printre cei care s-au bucurat de micile daruri oferite de polițiști, s-a aflat și o familie, din comuna Milcov, cu patru copii, căreia, în cursul anului trecut, i-a ars casa.

De asemenea, polițiștii nu i-au uitat nici pe cei în vârstă, oferindu-i unei bătrâne, care locuiește singură, pachete cu produse alimentare și articole vestimentare, care să îi facă sărbătorile de iarnă mai călduroase.

Sperăm că, prin această acțiune, polițiștii au adus în casele acestor familii o sclipire din magia Crăciunului.

Totodată, în această săptămână, zeci de colindători au trecut pragul sediilor Inspectoratului de Poliție Județean Olt și al polițiilor municipale și orășenești, atmosfera Crăciunului făcându-se simțită în inimile polițiștilor.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt urează un Crăciun fericit și liniștit tuturor!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here