Am sufletul unui antreprenor?

0

Întrebarea nu este cine mă va lăsa, dar cine mă va opri în a deveni tot ceea ce îmi doresc!

Aceste cuvinte vorbesc despre inima fiecărui antreprenor: o persoană care creează ceva unde înainte nu era nimic. Este vorba de a prelua controlul și de a face lucrurile să se întâmple. E vorba de a fi incredibil!

Lumea afacerilor oferă câteva exemple despre ceea ce înseamnă să fii un antreprenor incredibil. Este vorba despre a crea ceva de care oamenii au nevoie, a reuni o echipă talentată și a face bani; în timp ce tu rămâi mereu acelaşi.

În aceste timpuri pe care le trăim şi în care ne dorim să evoluăm, un viitor antreprenor are mai multe posibilități de a-și începe proiectul dacă luăm în considerare cantitatea mare de informații disponibile, sprijinul guvernamental, entități care susțin idei noi, fonduri de investiții, comunități de rețele sociale pentru antreprenori, reviste dedicate acestui subiect.

Există oameni care sunt excelenți în jobul pe care-l exercită depinzând de alte persoane, dar care nu sunt capabili să conducă o echipă sau să își organizeze propria muncă. Antreprenoriatul implică, de asemenea, o serie de pericole, departe de stabilitatea de a fi angajat și de a avea un loc de muncă permanent. Prin urmare, ar trebui să ne întrebăm dacă suntem într-adevăr calificați pentru a fi antreprenori sau dacă preferăm să continuăm să lucrăm sub comanda altora.

Materializează-ţi ideile! Când vine vorba de a lua decizii, determinarea este esențială. Ca și cuvintele, ideile sunt purtate de vânt. Dacă într-adevăr ai obiective clare, următorul pas imediat este execuția.

Asociaţia “Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor” EUROPROJECT (CCMP EUROPROJECT), în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA) şi Blocul Naţional Sindical (BNS), implementează în perioada 4 ianuarie 2018 – 3 ianuarie 2021, proiectul Antreprenor 2020, cod Mysmis 105025.

Proiectul Antreprenor 2020 este finanţat în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, apelul România Start Up Plus şi are drept obiectiv încurajarea antreprenoriatului şi a ocupării pe cont propriu prin susţinerea înfiinţării de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbană din regiunea Sud Vest  a României.

Fii antreprenor! Alătură-te și tu echipei ANTREPRENOR 2020

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here