Vâlcea: Bărbat din comuna Tetoiu, cercetat în stare de arest pentru că și-a omorât concubina

0
imagine - ARHIVĂ

Duminică, 30 septembrie 2018, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus reţinerea lui Jurca Achim Ion, din comuna Tetoiuşi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  omor comis asupra unui membru de familie.

Luni, 1 octombrie 2018, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele lui Jurca Achim Ion un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, în seara  zilei de 29 septembrie 2018, pe fondul unui conflict spontan dar şi a consumului de alcool, Jurca Achim Ion a exercitat acte de agresiune asupra victimei E.N., concubina sa, lovind-o în mod repetat cu pumnii şi picioarele peste faţă, cap şi corp, rezultând astfel, decesul acesteia.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul IPJ Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările sunt continuate pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here