Șapte percheziţii în Craiova şi Radovan într-un dosar de lovire, violenţe şi distrugere

0

Joi, 17 februarie 2022, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Craiova au efectuat 7 percheziţii domiciliare în Craiova şi comuna Radovan, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul unui dosar penal, întocmit la data de 13 februarie 2022, în care cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

În seara zilei de 13 februarie 2022, pe strada Bârseşti din Craiova, a avut loc un conflict, între 4 bărbăți pe de o parte și alți trei, pe de altă parte, toți din Craiova, în urma căruia, 2 tineri de 16 și 29 de ani au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, totodată fiind provocate distrugeri unui autoturism.

În urma perchezițiiilor efectuate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, două recipiente ce contin substanţe iritant-lacrimogene şi 2 obiecte tăietoare-înţepătoare, tip fluture.

5 persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 43 de ani, toate din Craiova, au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

La activităţi au participat și poliţişti ai Secţiilor 1, 3,4,5 şi 6 Craiova, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, precum şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj şi GJMb Craiova.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here