Craiova: Hoț de poșete prins de un jandarm pe strada Oituz

0

Vineri, 26 octombrie 2018, în jurul orei 22.00, un subofițer jandarm, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflat acasă, în timpul liber, pe strada Oituz din municipiul Craiova, a auzit țipetele unei femei, care striga că i s-a furat poșeta.

Subofițerul a ieșit din curte, moment în care a observat un bărbat, care a luat-o la fugă, având în mănă poșeta femeii. Totodată, și-a dat seama că femeia este vecina sa, în vârstă de 67 de ani.

Jandarmul l-a urmărit pe făptuitor, până la intersecția străzilor Înfrățirii cu A.I. Cuza, unde a reușit să îl prindă și să îl imobilizeze, până la sosirea echipajului de poliție, care l-a preluat și la condus la secție, în vederea continuării verificărilor.

Femeia a povestit că își căuta cheile, pentru a intra în curte și că, în acel moment, i-a fost sustrasă poșeta, cu forța, de către acest bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Craiova.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și a fost restituit femeii, în ciuda faptului că bărbatul a aruncat o parte din bunuri pe stradă, în timp ce încerca să scape.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here