Măsuri de ordine asigurate de jandarmi la meciurile de fotbal FCSB – FC VIITORUL și U CRAIOVA 1948 CS SA – FC VOLUNTARI

0

În perioada 9-10 decembrie 2018, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, va asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor prezenți la manifestările sportive, care vor fi desfășurate în zona de responsabilitate, după cum urmează :

  • la partida de fotbal FCSB – FC VIITORUL, din Liga I, care se va disputa duminică, 09 decembrie a.c., începând cu ora 20.00, pe Stadionul „Nicolae Dobrin ”, din municipiul Pitești;
  • la partida de fotbal U CRAIOVA 1948 CS SA – FC VOLUNTARI, din Liga I, care se va disputa luni, 10 decembrie a.c., începând cu ora 20.00, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, din municipiul Craiova.

Informații și recomandări pentru spectatori

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare, recomandăm spectatorilor să vină din timp la stadion/sală, începând cu ora deschiderii porților de acces.

Informăm suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii neavând voie să dețină sau să introducă în stadion/sală astfel de obiecte.

Spectatorilor le este interzis să staționeze pe scările care delimitează sectoarele, să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societății specializate de protecție și pază sau al forțelor de ordine.

De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență.

Este interzis accesul în stadion/sală cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol  siguranța participanților.

Spectatorilor le este interzis să refuze supunerea la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine. Spectatorului care refuză să se supună controlului corporal sumar şi al bagajelor, efectuat de personalul de ordine şi siguranţă, sau care săvârşeşte, înainte de a intra în arena sportivă ori în momentul intrării, fapte de natură penală sau contravenţională în legătură cu competiţia sau jocul sportiv respectiv nu i se permite accesul în arena sportivă.

Spectatorilor le este interzis să arunce asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here