Hoț reținut 24 de ore pentru că a furat 1.450 de lei dintr-un microbuz oprit pe strada Independenţei, din Râmnicu Vâlcea

0

Luni, 29 mai 2017, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de doi tineri, dintre care unul minor, cercetaţi pentru furt din autovehicul.

Din cercetările efectuate rezultă că, în seara zilei de 27 mai 2017, în jurul orei 22.00 S.V., de 29 de ani, din comuna Câineni şi G.A., de 15 ani, din comuna Buneşti ar fi sustras dintr-un microbuz, oprit pe partea dreaptă a străzii Independenţei, din municipiul Râmnicu Vâlcea, 1.450 de lei, profitând de faptul că autovehiculul avea portierele neasigurate.

În urma exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute, poliţiştii au reuşit probarea activităţii infracţionale a celor doi tineri, iar faţă de S.V. a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Râmnicu Vâlcea, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here