Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal U Craiova 1948 CS SA II – U Craiova 1948 SA

0

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova va asigura măsurile de ordine publică la partida de fotbal U CRAIOVA 1948 CS SA II  și U CRAIOVA 1948 SA, din cadrul  Ligii a III-a, care se va disputa vineri, 2 noiembrie 2018, ora 14.00, pe Stadionul EXTENSIV, din municipiul Craiova, județul Dolj.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 12.00, doar pe bază de bilete sau invitații, în limita numărului de bilete pus la dispoziție de către organizator, conform prevederilor legale și regulamentelor în vigoare, privind organizarea competițiilor sportive.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se va realiza cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here