ISU “Drobeta” la datorie în judeţul Mehedinţi

0

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în intervalul 21 – 22 martie 2017, la 12 intervenţii, dintre care: 9 urgenţe medicale şi 3 situaţii de urgenţă

Marți, 21 martie 2017, la ora 12.33, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu 1 ofițer, 9 subofițeri și 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, în comuna Hinova, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodarească. Au ars 2 anexe gospodărești construite din cărămidă cu acoperiș din lemn și învelitoare din țiglă pe o suprafață de cca. 75 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de focul deschis folosit în spații deschise.

La ora 17.42, Detașamentul de Pompieri Orșova a intervenit cu 6 subofițeri, o Dacia Duster și un ATV, în mun. Orșova, zona Valea Cernei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars cca. 8 ha de vegetație uscată și mărăciniș. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera incendiul.

La ora 23.38, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu 5 subofițeri și o autospecială de lucru cu apă și spumă, în satul Balota, com. Prunișor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars cca. 0,5 ha de vegetație uscată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera incendiul.

Serviciul SMURD din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit la 9 urgenţe medicale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here