Acțiune organizată de Jandarmeria Gorj: Donează sânge și salvează o viaţă!

0

Vineri, 9 noiembrie 2018, jandarmii gorjeni cu sprijinul Centrului de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu, au organizat o acțiune de donare de sânge, la care au participat cadre militare din toate structurile unității.

În urma adresării a numeroase apeluri umanitare adresate populației pentru a dona sânge, întrucât la nivel național există un deficit semnificativ de sânge, pe bază de voluntariat, jandarmii gorjeni au dat curs solicitării de a ajuta membrii comunității care au nevoie de sânge pentru a supraviețui.

Prin această acțiune ,,Donează sânge  și  salvează o viaţă!” ne propunem să informăm cetățenii cu privire la nevoia de sânge pentru transfuzii, pentru diferite operații medicale și să evidențiem faptul că suntem sensibili la problemele membrilor comunității care ne-au adresat solicitări să fie sprijiniți prin donarea de sânge pentru a putea să trăiască.

Astăzi, peste 20 de jandarmi gorjeni au participat la acțiunea desfășurată la nivelul unității și s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine din Târgu-Jiu, pentru a dona sânge.

Alătură-te demersului nostru și donează sânge pentru a putea să acordăm o șansă la viață pentru cei care au nevoie de sânge să trăiască!

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN „TUDOR VLADIMIRESCU” GORJ

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here