”Treapta a 9-a” – spectacol recomandat de Teatrul Anton Pann

0

În fiecare sâmbătă, de la orele 11.30 și 19.00, Teatrul Anton Pann vă invită să vedeți spectacolele care sunt programate la sediul instituției. Pe lângă spectacolele Teatrului Anton Pann sunteți așteptați să vedeți și spectacolele unor teatre invitate din țară.

De exemplu, în ziua de joi, 22 noiembrie 2018, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann va avea loc reprezentația spectacolului Treapta a 9-a”, după textul lui Tom Ziegler, spectacol prezentat de actorii de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) București, clasa coordonată de prof. univ. dr Adrian Titieni.

Din distribuția acestui spectacol, alături de Carla Mihai, Corina Bunghez și Andreea Mera, face parte și o vâlceancă. Este vorba de Roxana Văduva.

Roxana, încă de pe băncile școlii, și-a făcut un nume în ceea ce privește lumea muzicală. A studiat pian, coregrafie și canto-muzică usoara. Cu cea din urmă pasiune a obținut numeroase premii la diverse festivaluri, precum “ Delfinul   de aur”, “ Ursuletul de aur”,  “ Mamaia copiilor” și multe alte festivaluri naționale și internaționale. Atrasă mai mult de viața actoricească, Roxana a absolvit Universitatea Naționala de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) București, secția actorie.

A fost și este distribuită în mai multe seriale tv, videoclipuri și reclame. Joi, 22 noiembrie avem posibilitatea s-o vedem jucând acasă, pe scena Teatrului Anton Pann în spectacolul ”Treapta a 9-a”

”O mamă care și-a pierdut familia din cauza dependenței ei de alcool și care luptă din răsputeri să repare acum răul făcut… O fiică adolescentă care nu poate să nu se învinovățească de plecarea mamei… O prietenă căreia soarta i-a luat deja tot ce avea mai de preț și care le rămâne acum alături celor două chiar dacă asta-i răscolește propriile amintiri… O adolescentă rebelă care a căzut în capcana drogurilor și care-și ascunde teama și durerea în spatele imaginii ei sălbatice… Patru suflete rătăcite. Care în final se salvează reciproc… Și care, prin poveștile lor ne dau și nouă curaj. Și ne învață că trecutul nu poate fi schimbat, dar că putem decide cum vrem să arate prezentul… Că fiecare greșeală vine cu un preț, dar și că viața ne dă mereu o a doua șansă…”  așa descrie Mădălina Mihai acest spectacol în Cultural 2.1.

Patru povești extreme de emoționante pe care vă invităm să le vedeți în spectacolul ”Treapta a 9-a” de joi, 22 noiembrie 2018, de la ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Anton Pann.  Veniți s-o aplaudăm pe Roxana Văduva alături  de colegele sale, de Carla Mihai, Corina Bunghez și Andreea Mera.

Sâmbătă, 24 noiembrie 2018, de la ora 11.30, în Sala Mare, cei mici vor avea posibilitatea să vadă sau să revadă povestea ”Peștișorului de aur de A.S. Puskin”, spectacol pus în scenă de de Valentin Ligi. De la ora 19.00, în Sala Studio, sunteți așteptați să vedeți ”Nerium Park” un spectacol în regia lui Tudor Lucanu.

Daniela Ștefănescu

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here