7 paşi importanţi în organizarea unei nunţi

0

Toată lumea este de acord că planificarea în cel mai mic detaliu a unei nunţi devine cel mai mare coşmar pe care îl pot avea mirii. În ziua de astăzi, mulţi tineri îşi doresc să aibă parte de un moment frumos, plin de satisfacţii, care să fie memorabil atât pentru ei, cât şi pentru cei care doresc să vină şi să petreacă, însă pentru a-şi îndeplini visul au nevoie de ajutor.

Orice nuntă aduce cu sine câteva reguli simple, fără de care nimic nu se poate desfăşura aşa cum trebuie. Dacă cineva consideră că organizarea ei este un lucru banal, care se face pe dată, nu este deloc aşa. Îţi trebuie multă ambiţie, dorinţa ca toate momentele să aibă loc exact când şi cum vrei şi câţiva oameni de încredere care să te ajute acolo unde nu ai nici cea mai mică idee de ceea ce ar trebui să faci.

Iată cei 7 paşi pentru a avea o nuntă frumoasă:

1. Înainte de a începe pregătirile pentru petrecere şi de a comanda rochia de mireasă sau costumul de ginere, este obligatoriu să îi anunţi pe cei dragi că peste câteva luni va avea loc cununia civilă şi cea religioasă. De aceea nu ar fi deloc rău să cercetezi pe îndelete colecția de invitații de nuntă online şi să alegi ce ţi se potriveşte din mulţimea de produse.

 

2. Evident că trebuie să alegi perioada în care va avea loc fericitul eveniment, să te gândeşti câteva clipe că ai nevoie de timp frumos pentru că vrei să faci fotografii şi să ai o sumă de bani la dispoziţie. Nunta costă mult, aşa că e bine să ai totul calculat. Ai putea să faci şi un împrumut la o bancă sau la o rudă dacă nu-ţi ajung banii. Fiecare invitat va oferi o anumită sumă de bani pentru viaţa în doi, cu siguranţă, aşa că vei avea de unde să restitui.

3. O amintire pentru invitaţi nu poate fi uitată chiar şi atunci când posibilităţile financiare nu sunt mari. Din fericire, mărturiile de nuntă nu costă mult, aşa că nu trebuie decât să îţi stabileşti singur o limită de preţ, să cercetezi oferta şi să găseşti ceva ce te reprezintă. Dacă nu poţi face acest lucru, nu e nicio problemă, cu ceva talent poţi să le confecţionezi singur. Până la urmă, chiar şi o poză poate fi o amintire frumoasă de la nunta ta!

4. Foarte la modă este să faci ceremonia în natură sau departe de locul în care îţi duci existenţa, poate chiar în străinătate, la Paris sau Roma. Dacă îţi doreşti acest lucru, nu renunţa din start crezând că pentru tine va fi, în mod sigur, imposibil. Există o mulţime de variante ca nunta să fie de vis şi să-ţi aminteşti peste ani de faptul că ai avut exact ce ţi-ai dorit. Poate va fi nevoie să mai renunţi la unii invitaţi sau să faci de rost de o sumă de bani în plus, însă important este că vei obţine ce vrei.

5. Găseşte neapărat o persoană care să te ajute cu organizarea evenimentului pentru că tu vei avea alte treburi: găsirea hainelor, a verighetelor, participarea la o mulţime de programări pentru a alege mâncarea de la petrecere, aranjamentele florale, tortul, pentru a găsi coafura perfectă sau pentru alte lucruri simple, dar care iau mult timp. Organizatorul va şti exact ce trebuie să facă pentru împlinirea viselor mirilor.

6. Într-adevăr, după ce ai ales această persoană, ar părea că totul s-a aşezat pe făgaşul normal, însă nu este deloc aşa. Cununia religioasă trebuie să fie planificată din timp cu ajutorul preotului care va ţine cont de propria agendă de lucru, aşa că este important să te gândeşti cât mai repede şi să vorbeşti cu acesta.

7. Fotografiile vor rămâne amintiri nepreţuite. Nu uita sub nicio formă de fotograf sau de cel care imortalizează pentru totdeauna prin filmul video. Totul se face din timp pentru că şi aceşti specialişti au agenda încărcată şi s-ar putea să nu fie disponibili dacă întârzii momentul angajării.

Găseşte neapărat o persoană care să te ajute cu organizarea evenimentului pentru că tu vei avea alte treburi: găsirea hainelor, a verighetelor, participarea la o mulţime de programări pentru a alege mâncarea de la petrecere, aranjamentele florale, tortul, pentru a găsi coafura perfectă sau pentru alte lucruri simple, dar care iau mult timp. Organizatorul va şti exact ce trebuie să facă pentru împlinirea viselor mirilor.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here