Dolj: Polițiștii din Pielești au avut parte de o urmărire cu focuri de armă ca-n filmele americane – VIDEO

0

Joi, 22 noiembrie 2018, poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești, în baza unei solicitări realizate de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, au pornit în urmărirea unei autoutilitare, cu privire la care existau indicii că ar fi fost sustrasă din Bolintin Vale, judeţul Ilfov.

Autoutilitara a fost blocată în trafic de poliţişti, pe DN 65, moment în care doi dintre pasageri au fugit, pornindu-se în urmărirea acestora pe câmp.

După ce au efectuat somaţiile legale precum şi două focuri de armă în plan vertical, poliţiştii au imobilizat un tânăr de 17 ani, din Bolintin Vale, cel de-al doilea fiind identificat în persoana unui tânăr de 20 de ani, din acelaşi oraş.

Întrucât cel care se afla la volanul autoutilitarei s-a pus din nou în mişcare, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cel în cauză oprind vehiculul după aproximativ 1 km.

Urmărirea a continuat pe câmp, fiind executat un foc de armă în plan vertical, fără a se reuşi prinderea persoanei în cauză.

Oamenii legii desfăşoară activităţi în vederea depistării şi tragerii la răspundere a persoanelor implicate.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here