Jandarmii la datorie în Craiova și Târgu Jiu cu ocazia Zilei Naţionale a României

0

Sâmbătă, 1 decembrie 2018, efective de jandarmi, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranța cetățenilor, la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României, organizate la nivelul municipiilor Craiova și Târgu Jiu.

Totodată, vor participa la parada militară, prin prezentarea unor autospeciale din dotarea Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Duminică, 2 decembrie 2018, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova va asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor, care vor fi prezenți la partida de fotbal disputată între echipele U CRAIOVA 1948 CS S.A. și AFC DUNĂREA CĂLĂRAȘI, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, din municipiul Craiova și la partida de fotbal disputată între echipele FCSB și GAZ METAN pe Stadionul ”Nicolae Dobrin”, din municipiul Pitești.

Echipajele de jandarmi vor acţiona pentru prevenirea unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.

Jandarmii recomandă participanţilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale, să manifeste atenţie pe traseele de deplasare, precum şi pe timpul desfăşurării evenimentelor, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul jandarmilor aflaţi în dispozitiv sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here