Craiova: Trei tineri reţinuţi de poliţişti pentru tâlhărie

0

Joi, 6 decembrie 2018, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au reţinut pentru 24 de ore trei tineri bănuiţi că ar fi sustras suma de 3.700 de lei, după ce ar fi exercitat acte de violenţă asupra angajatei unei săli de jocuri din localitate.

În noaptea de 17/18 octombrie 2018, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de către dispeceratul unei firme de pază, cu privire la faptul că, la o sală de jocuri din Craiova, a fost apăsat butonul de panică.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că o angajată a societăţii, în vârstă de 20 de ani, din Craiova, fusese cea care apăsase butonul de panică, aceasta reclamând că a fost îmbrâncită de o persoană necunoscută, care a sustras o borsetă în care se afla suma de 3.700 de lei, reprezentând încasările din noaptea respectivă.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 21 de ani, din Craiova, bănuit că ar fi săvârşit infracţiunea de tâlhărie cu ajutorul a doi minori de 15 şi 16 ani, din Pleniţa şi Afumaţi, care s-ar fi asigurat că persoana vătămată este singură în sala de jocuri.

În urma probatoriului adminstrat, cele 3 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here