Autoturism spart de trei tineri din Craiova

0

În dimineaţa zilei de duminică, 16 decembrie 2018, un echipaj mobil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj aflat în misiune, a depistat, în parcarea din spatele Judecătoriei Craiova, trei tineri care reuşiseră să spargă un autoturism.

Astfel, în jurul orei 05.15, jandarmii au observat lângă un autoturism staţionat într-o zonă retrasă, un tânăr care, la vederea jandarmilor a părăsit imediat zona unde se afla.

În momentul apropierii, jandarmii au observat că geamul lateral stânga al unui autoturism lângă care s-a aflat tânărul era spart, iar acesta însoţit de alţi doi tineri au fugit de la faţa locului având asupra lor mai multe plase, pe care ulterior le-au abandonat.

Jandarmii au procedat la urmărirea şi prinderea acestora, iar în urma primelor verificări efectuate a reieşit faptul că tinerii, M. M., în vârstă de 11 ani, S. I., în vârstă de 15 ani şi Ş. C., în vârstă de 17 ani, toţi din Craiova, au reuşit să spargă geamul faţă stânga al autoturismului respectiv cu ajutorul unei pietre şi au sustras mai multe bunuri aflate la vedere.

Cei trei tineri au fost conduşi la Secţia 1 Poliţie şi au fost predaţi împreună cu actele de sesizare întocmite sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea continuării cercetărilor.

Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite păgubașului.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here