Se închid școlile în județul Mehedinți – Decizia a fost comunicată de prefectul Nicolae Drăghiea

0

Luni, 17 decembrie 2018, se închid școlile în județul Mehedinți. Decizia a fost comunicată de prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea, în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, întrunit duminică 

Decizia s-a luat în urma ninsorilor care au căzut în ultimele 48 de ore și pentru a se evita situații de urgență în timpul transportului elevilor către și de la unitățile de învățământ.

Fac precizarea că la această oră, la fel ca pe tot parcursul ultimelor două zile, se intervine cu utilaje de deszăpezire pe drumurile județene. Problemele întâmpinate în ceea ce privește circulația rutieră au fost rezolvate punctual, nu au fost și nu există drumuri blocate, dar traficul se desfășoară în condiții de iarnă. Păstrez în permanență legătura cu drumarii și celelalte autorități implicate în gestionarea situației și vă asigur de tot efortul de a menține drumurile județene în condiții bune, atât cât se poate, având în vedere căderile abundente de zăpadă!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here