Craiova se află pe locul 20 în cadrul Campaniei ALEGE PRIORITĂȚILE ORAȘULUI TĂU

0

Împreună am ajuns la un număr de 911 de cetățeni din orașul Craiova în cadrul Campaniei “Alege Prioritățile Orașului Tău”, cea mai mare campanie de consultare publică din țară pe tema dezvoltării urbane, respectiv metropolitane.

Craiova se află pe locul 20 din cele 40 de reședințe de județ și București ca număr de răspunsuri primite până în acest moment – peste 80.000 la nivel național. Deoarece cunoaștem potențialul orașului Craiova, suntem convinși că prin promovarea pe canalele media ale Vocea Olteniei vom reuși să ajungem la cât mai mulți cetățeni implicați și să aducem orașul în top răspunsuri!

Așadar, vă invităm și pe dumneavoastră să alegeți cele mai importante proiecte de dezvoltare urbană cu impact metropolitan pentru Craiova și să invitați cititorii să facă același lucru până pe22 martie 2019.

Primele 3 proiecte alese ca cele mai importante de către cetățenii din Craiova până în acest moment sunt: 1. Construcția Drumului Expres Craiova – Pitești, 2. Construcția Spitalului Regional de Urgență și 3. Consolidarea, extinderea și reabilitarea Spitalului Județean de Urgență.

Situația voturilor la nivel național și o imagine de promovare cu numărul de cetățeni care au votat 

Despre campanie: Banca Mondială, în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România și cu sprijinul autorităților publice subnaționale, a identificat o serie de proiecte prioritare cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România. În perioada 22 ianuarie – 22 martie 2019, Românii pot alege cele mai importante proiecte completând chestionarul disponibil la adresa kwiksurveys.com/s/e7k9afskși ierarhizând proiectele generate pentru orașul lor. În urma campaniei, Banca Mondială va lansa prima viziune de dezvoltare metropolitană a României. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a campaniei la www.facebook.com/prioritatile.orasului.tau, secțiunea Despre, sau pe www.prioritatileorasuluitau.ro.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here