S-au plantat fapte bune la Grecești

0

Sâmbătă, 16 martie 2019, pe Grecești, în județul Dolj a avut loc o nouă acțiune de împădurire a inițiativei naționale de împădurire pe bază de voluntariatPlantăm fapte bune în România

 „O zi de primăvară și o plantare reușite. Într-un timp record, de 1oră și jumătate, au fost plantați 10.000 de puieți de cer pe o suprafață de 2 ha de teren degradat, în comuna doljeană Grecești. 750 au dovedit faptul, că, în Dolj, oamenii au decis să fie mai responsabili față de natură și mai determinați să continue șirul faptelor bune”, a declarat Marlena Melinescu, coordonator local Dolj.

Organizatorii locali: Asociația CREȘTINI Craiova, Primăria și Consiliul Local al Comunei Grecești.

Partenerii naționaliJYSK, Bergenbier și Dedeman. Susțin financiar inițiativa: Daikin, FAN Courier, Groupe Renault România, Kaufland, Unicredit Consumer Financing și Unilever.

Susținători locali: Direcția Silvică DOLJ, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj, Inspectoratul Județean de Jandarmi Dolj, Gruparea Mobila de Jandarmi Craiova, Universitatea din Craiova Facultatea de Horticultură, Școala Gimnazială Grecești, ecoșcolile si gradinițele din județ. 

*********

Organizatorii mulțumesc tuturor voluntarilor și partenerilor care au făcut posibilă acțiunea din acest an!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here