Întâlnire regională a organizațiilor de tineret Pro România

0

Tineretul Pro România și-a prezentat prioritățile, dar și noua echipă de coordonare la nivel județean. La eveniment a participat și liderul național al organizației de tineret Pro Romania, Miroslav Stanici.

”Vreau să felicit conducerea organizației de tineret a Pro România Mehedinți pentru activitatea pe care o desfășoară, dar și pe coordonatorul filialei județene, Cornel Stroescu, pentru activitatea depusă și pentru sprijinul permanent acordat tinerilor și nu numai”, a declarat Miroslav Stanici la Drobeta Turnu Severin.

Organizația de tineret Pro România Mehedinți este coordonată de către Iulian Călugăru.

”Este o provocare, Pro România este primul partid din care fac parte, cred că tinerii au un rol determinant în ceea ce privește viitorul țării și cred și militez pentru o implicare cât mai activă a tinerilor în ceea ce privește viața politică și socială a țării”, a precizat Iulian Călugăru, liderul organizației de tineret Pro România.

Coordonatorul filialei Pro Romania Mehedinti, Cornel Stroescu a subliniat și el nevoia implicării tinerilor în viața socială și politică a județului.

”Este nevoie de implicarea tinerilor. Avem nevoie de politici guvernamentale coerente pentru tineri, iar acest lucru nu îl poate face decât un guvern responsabil. Privim cu îngrijorare către românii, în special tineri, care părăsesc țara într-un ritm care ar trebui să pună pe gânduri orice guvern responsabil și vedem că nimeni nu face nimic. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care tinerii ar trebui să se implice viața politică”, a susținut Cornel Stroescu, liderul Pro România Mehedinți.

Pentru moment, noii politicieni de la Pro România nu au reprezentare nici în Consiliul Județean, nici în cel Local, dar își doresc un dialog activ cu aceste entități pentru a rezolva cât mai multe din probleme cetățenești.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here