Viorica Dăncilă a cerut demisia Ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan – Ministerul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a pierdut sprijinul politic

0

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a explicat pe o pagină de socializare decizia de a solicita demisia Ministrului Afacerilor Interne – Carmen Dan, și retragerea sprijinul politic pentru Ministrul Afacerilor Externe – Teodor Meleșcanu

“I-am cerut astăzi demisia doamnei Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne. Este o decizie asumată, luată în urma consultărilor cu colegii din PSD, în cadrul forurilor interne. Am convingerea că este și o decizie corectă, menită să facă dreptate și să restabilească încrederea oamenilor în guvern, așa cum este normal.

Vor mai urma și altele. Și domnului Teodor Meleșcanu i s-a retras astăzi sprijinul politic de către alianța de guvernare, așa încât vom avea o nouă conducere și la Ministerul Afacerilor Externe.

Îmi doresc un guvern eficient, unul în care oamenii să aibă încredere și să simtă că îi reprezintă. Nu avem altă menire în Executiv decât să facem ce trebuie pentru această țară. Nu ne dictează Președintele ce să facem și niciun alt actor politic sau grupare. Guvernăm pentru români și vocea lor este singura care contează”, a precizat premierul Viorica Dăncilă.

 

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here