Vâlcea: Băgați după gratii după ce au tâlhărit o femeie din Drăgășani

0

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Drăgășani și posturilor de poliție arondate au depistat doi bărbați, din Drăgășani, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, pe raza municipiului. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, iar ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile.

Luni, 18 martie 2019, polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore, doi tineri de 25 și 32 de ani, cercetați pentru săvârșirea unei fapte de tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 17 spre 18 martie 2019, polițiștii au fost sesizați de o femeie din Drăgășani, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării, în timp ce se deplasa către casă, pe raza municipiului Drăgășani.

Din  verificările efectuate, a reieșit că doi bărbați ar fi deposedat-o pe femeie prin violență, de bijuteriile de aur, telefonul mobil și 30 de lei, după care au fugit de la locul faptei.

Polițiștii au demarat imediat investigațiile, cele două persoane bănuite fiind depistate în doar câteva ore și reținute, iar la data de 19 martie 2019, a fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here