MEHEDINȚI: Bunuri în valoare de 25.000 lei confiscate de jandarmi din târgul săptămânal de la Broșteni

0

Adresarea de expresii jignitoare, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, practicarea prostituției, activități de comert illicit sunt fapte pentru care jandarmii mehedințeni au aplicat sancțiuni contravenționale în perioada 9-12 martie 2018. În acest interval au fost aplicate 28 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3000 lei.

În urma unei acțiuni desfășurate în târgul săptămânal de la Broșteni jandarmii au confiscat mai multe bunuri pentru care nu existau documente de proveniență (drujbe, radiatoare, bormasini, polizoare unghiulare, motosapă, rotopercutor, aspiratoare de mână, plăci abrazive, etc.). Valoarea bunurilor se ridică la suma de 25.000 lei.

De asemenea, pe raza comunei Prunisor jandarmii au depistat un tânar care conducea un moped fără a avea plăcuțe de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii de poliție, aceștia au constatat că persoana depistată de jandarmi nu poseda permis de conducere, iar mopedul nu era înmatriculat. Pe numele tânărului, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here