Festivalul național de teatru pentru elevi SCENA TALENTELOR 2019

0

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea, Şcoala Gimnazială „I. Gh. Duca” Râmnicu Vâlcea, Asociaţia „Ab Imo Pectore 4” şi Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea organizează Festivalul Naţional de Teatru pentru elevi „SCENA TALENTELOR”, un festival-concurs ce a ajuns în acest an la ediţia a XI-a.

Evenimentul va avea loc la Cinematograful „Geo Saizescu”, în perioada 6-7 aprilie 2019, după următorul intervalul orar: sâmbătă, 6 aprilie, între orele 10:30-18:00 și duminică, 7 aprilie, între orele 10:00-18:00.

Festivalul Național de Teatru pentru elevi SCENA TALENTELOR este un proiect educaţional care se va realiza printr-o serie de activităţi cultural-artistice, la nivelul unităților de învățământ, dar și la nivelul Palatelor Copiilor, Școlilor Populare de Artă, Centrelor județene de cultură în vederea promovării valorilor culturale, dar și a tinerilor talentați.

Festivalul este inclus în Calendarul Activităților Extrașcolare Naţionale, nefinanţate, aprobate de Ministerul Educatiei Naţionale.

Organizatorii își propun ca numărul de elevi participanți să fie cât mai mare și să atragă mai multe școli din cât mai multe județe ale țării.

În juriu, Teatrul Municipal Ariel Râmnicu Vâlcea va fi reprezentat de actrița Mădălina Floroaica.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here