Pe drumurile naționale și europene din Dolj, 34 șoferi au rămas fără permise de conducere

0
imagine - ARHIVĂ

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, împreună cu agenţi rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova şi al Poliţiilor Municipale şi Orăşeneşti din Dolj au executat o acţiune pe linia prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere produse pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor care circulă regulamentar.

Acțiunea s-a desfășurat miercuri, 1 noiembrie 2017, pe principalele artere rutiere din Craiova și pe drumurile naționale și europene din Dolj, astfel fiind constatate 174 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 38.000 lei.

Din totalul sancțiunilor aplicate de polițiștii rutieri, 25 de amenzi au fost aplicate unor conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii.

Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule 34 permise de conducere, totodată fiind retrase și 5 certificate de înmatriculare.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here