Craiova: Măsuri de ordine publică pe stadionul „Ion Oblemenco” la meciul de fotbal U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV – FC VIITORUL CONSTANȚA

0

Joi, 4 aprilie 2019 Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova va asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor care vor fi prezenți la partida de fotbal disputată între echipele U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV și FC VIITORUL CONSTANȚA, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din municipiul Craiova, începând cu ora 20.00.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00, doar pe bază de bilete și abonamente.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se va realiza cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

Cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, cu sprijinul clubului organizator, 60 de copii din mediul rural, din localițățile Fratoștița și Coțofenii din Dos, județul Dolj, vor avea ocazia să participe la acest meci de fotbal și să viziteze stadionul „Ion Oblemenco”.

Totodată, cu acest prilej, jandarmii vor prezenta copiilor normele de comportament pe timpul manifestărilor sportive, astfel încât aceștia să fie în siguranță și să își susțină echipa favorită în mod pașnic.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here