Doljeancă dată dispărută în Spania, identificată în Portugalia

0
Imagine ARHIVĂ

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi a cooperării acestora cu autorităţile din Portugalia, derulate cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, a fost identificată D.M., de 32 de ani, persoană căutată la nivel internaţional.

În cursul săptămânii trecute poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost sesizaţi de o femeie de 50 de ani, din Ostroveni, cu privire la faptul că fiica sa, D.M., de 32 ani, a plecat, la data de 22 octombrie 2015, de la reşedinţa comună, din localitatea Argamasilla de Alba – Spania, împreună cu concubinul ei şi nu a mai revenit.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, femeia de 32 de ani, în urma unor neînţelegeri avute cu părinţii, a decis să plece împreună cu concubinul său, neanunţând destinaţia.

Astfel, din verificările efectuate poliţiştii au stabilit faptul că persoana în cauză locuieşte în prezent în Portugalia şi nu a mai putut lua legătura cu familia întrucât nu ar fi avut posibilităţi materiale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here