Accident rutier cu două victime, pe DN 6, între Ghelmegioaia și Prunișor

0
Accident rutier, pe DN 6, între localitățile Ghelmegioaia și Prunișor

În dimineața zilei de 9 decembrie 2022, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs pe DN 6, între localitățile Ghelmegioaia și Prunișor.

În accident, au fost implicate două autoturisme și un autotren. La sosirea salvatorilor, o persoană se afla blocată într-un autoturism. Pompierii au intervenit de urgență pentru extragerea victimei, pe care au predat-o, în stare de conștiență și cooperantă, unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Accidentul s-a soldat cu două victime, conștiente și cooperante, care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean. O a treia persoană implicată în accident a fost evaluată de paramedicii SMURD, însă a refuzat transportul la spital.

Pe timpul intervenției, pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la cele două autoturisme implicate în accident.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here