Trei bărbați din Dolj cercetați pentru tâlhărie, depistați de polițiștii mehedințeni

0
imagine - ARHIVĂ

Trei bărbați din județul Dolj sunt cercetați de polițiștii mehedințeni pentru tâlhărie calificată. Unul dintre suspecți a fost depistat și reținut de polițiști în timp ce încerca să fugă din țară. Doi dintre ei au fost introduși în arestul IPJ Mehedinți pentru 24 de ore.

Vineri, 3 mai 2019, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au identificat trei bărbați de 18, 26 respectiv 28 ani, din județul Dolj, suspectați de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Unul dintre suspecți a fost depistat de polițiști în timp ce încerca să părăsească țara, prin punctul de trecere a frontierei de la Nădlag.

Din cercetări a reieșit faptul că, aceștia, în noaptea de 26 august 2018, au smuls un lănțișor de la gâtul unei femei de 27 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, prejudiciul estimat la valoarea de 3.100 lei a fost recuperat integral.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au reținut pentru 24 de ore, în baza unei ordonanțe de reținere, doi dintre suspecți, cercetați pentru săvârșirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Suspecții au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mehedinți, iar astăzi, 4 mai 2019, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea de arestare preventivă.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here