Dolj: Hoți identificați de polițiști la Segarcea, Ișalnița și Filiaşi

0

Vineri, 22 mai 2020, polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea au fost sesizați de o femeie de 32 de ani, din Drănic, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, persoane necunoscute i-au sustras un plug de tractor din curtea unui imobil pe care îl deține pe raza orașului Segarcea.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificat un minor de 13 ani, din Segarcea. Plugul furat a fost recuperat și predat proprietarului. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

***

Tot în cursul zilei vineri, polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea au fost sesizați de o femeie de 63 de ani, din Segarcea, despre faptul că în perioada 13-22 mai 2020, persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri din curtea locuinței.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificat un bărbat de 54 de ani, din Segarcea, care a furat, în perioada 13-22 mai 2020, un recipient metalic folosit la hrănirea animalelor, o bormașină electrică și un polidisc electric. Bunurile sustrase au fost recuperate parțial și predate proprietarei.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și continuă cercetările pentru recuperarea întregului prejudiciu.

***

Sâmbătă, 23 mai, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești au depistat pe strada Aleea Gării, în comuna Ișalnița, un tânăr de 23 de ani și o femeie de 37 de ani, ambii din Ișalnița, în timp ce transportau cu un atelaj hipo deșeu feros.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că persoanele în cauză ar fi sustras cantitatea de 580 kg deșeu feros din incinta unei societăți comerciale. Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate de polițiști. A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

***

În noaptea de 23 spre 24 mai 2020, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați de o femeie de 65 de ani, din Timişoara, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras telefonul mobil, în timp ce se afla în sala de aşteptare a staţiei CFR Filiaşi.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost depistat în sala de aşteptare un bărbat, de 34 de ani, din Baia de Fier, care a indicat un coş de gunoi amplasat pe peronul staţiei, în care acesta ascunsese telefonul. Telefonul a fost recuperat şi restituit proprietarului. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here