IPJ Dolj vă informează: Au început înscrierile pentru admitere la Academia de Poliţie!

0

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj desfășoară în această perioadă activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, precum și în instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și Serviciului Român de Informații care pregătesc specialiști pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Pentru a participa la concursurile de admitere în Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, candidații se pot înscrie până la data de 24 mai 2019.

Candidaţii cu domiciliul/reședința în judeţul Dolj se vor adresa Serviciului Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, strada Vulturi, nr. 19, pentru a completa şi depune cererile de înscriere, până la data de 24.05.2019, de luni până vineri, între orele 900 – 1200 şi 1300 – 1500, având asupra lor actul de identitate. 

Dosarele de candidat se vor depune în volum complet până la data de 10.06.2019, pentru instituțiile de învățământ superior ale M.Ap.N. și S.R.I. și până la data de 14.06.2019, pentru Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza’’- București (forma de învățământ cu frecvență).

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, din Craiova, str. Vulturi, nr. 19, Serviciul Resurse Umane, sau la telefonul 0251/407.500, int. 20113 sau 20114, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.

De asemenea, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj https://dj.politiaromana.ro/, în secțiunea Carieră, veți găsi toate informațiile necesare cu privire la înscrierea și desfășurarea concursurilor, precum şi numărul de locuri la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne sau la cele care pregătesc personal pentru Ministerului Afacerilor Interne.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here