Craiova Street Food Festival 2019

0

Weekend-ul acesta, între 31 mai și 2 iunie 2019, gurmanzii sunt așteptați în Piața Mihai Viteazul la Craiova Street Food Festival care readuce în Bănie cele mai savuroase mâncăruri street food. Timp de trei zile, cei prezenți la eveniment se vor putea bucura de gusturi și arome din toate bucătăriile lumii, totul într-o atmosferă relaxată, de sărbătoare, care e completată de concerte live ale unor artiști îndrăgiți.

Călătorie gastronomică în jurul lumii

Piața Mihai Viteazul din Craiova devine locul unde se va duce bătălia pentru supremația gustului desăvârșit. Aproape 40 dintre cele mai populare food truck-uri din România vor pregăti cele mai gustoase preparate street food și vor încerca să își câștige locul în farfuriile gurmanzilor craioveni. Aceștia se vor putea bucura de preparate dintr-o mulțime de bucătării internaționale precum cea mexicană, indiană, americană, italiană, spaniolă sau germană.

Oare cine va câștiga? Să fie tacos-ul, burgerii, sandvișurile cu pulled pork, pizza, paella, sau hot dog-ul cu cârnați bavarezi?

Concerte live

Pentru ca experiența de festival să fie una completă, mâncarea delicioasă va fi asezonată cu muzică live de calitate a unora dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști ai momentului. În cele trei zile de festival, pe scena Craiova Street Food Festival vor urca Gojira și Planet HȘuie Paparude și Fab Morvan ex Mili Vanili.

Zeci de mii de oameni la Craiova Street Food Festival

Edițiile trecute ale Craiova Street Food Festival au strâns în Piața Mihai Viteazul zeci de mii de pasionați de mâncare street food. Aceștia au gustat pe deplin întreaga experiență pe care sărbătoarea gastronomică o oferă.

Craiova Street Food Festival face parte din turneul național care va mai ajunge în perioada următoare în Pitești și Ploiești.

Dacă v-am făcut deja poftă, vă așteptăm în Piața Mihai Viteazul!

Pentru mai multe informații despre eveniment sau desfășurarea acestuia, vă invităm să vizitați pagina de Facebook a evenimentului.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here