Jandarmii gorjeni în vizită la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu Jiu

0

Miercuri, 29 mai 2019, Jandarmeria Gorj a dat curs invitaţiei transmise de Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu Jiu. Astfel, în întâmpinarea Zilei Internaţionale a Copilului, am amenajat în curtea interioară a Complexului din Debarcader, un punct de informare şi prezentare a materialelor de intervenţie din dotare.

Prin interacţiunea directă, vizita noastră în incinta centrului a decurs foarte bine, copiii fiind zâmbitori, recitând numeroase poezii, cântece şi au dansat. Copiii au îmbrăcat vestele de protecţie, au luat căştile în cap, au dat drumul la semnalele acustice şi vizuale, au vorbit la staţiile de amplificare şi au dorit să reţină la ei câinele de serviciu. Le-am pregătit steguleţe cu tematica – “1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului” şi le-am acordat tuturor legitimaţii “Jandarm pentru o zi”.

Am arătat disponibilitate şi răbdare cu cei mici, le-am explicat despre prevenirea faptelor antisociale la nivelul lor de înţelegere, pentru că acordăm importanţa cuvenită tuturor copiilor, în formarea unor comportamente responsabile.

Pentru toţi copiii care vor să vadă materialele şi tehica utilizată zilnic în misiuni de jandarmii gorjeni, îi aşteptăm în Orăşelul Copiilor în data de 1 Iunie, începând cu ora 10.00 în Piaţa Prefecturii din Târgu-Jiu.

La mulţi ani de 1 Iunie!

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here