Vâlcea: Tânăr din Malaia depistat la volan sub influența drogurilor

0
Braconier din Calafat reținut de polițiștii

Luni, 3 iunie 2019, polițiștii din Voineasa au organizat o acțiune pe raza de competență, în scopul prevenirii și combaterii  infracțiunilor la regimul rutier. Cu acest prilej, polițiștii au oprit pe DN 7A – Voineasa, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din Malaia, pentru verificare.

Polițiștii au constatat că tânărul avea un comportament neobișnuit, având ochii roșii și pupilele dilatate, specific persoanelor aflate sub influența substanțelor psihoactive. În urma întrebărilor adresate de către polițiști, tânărul a recunoscut că în seara respectivă a fumat mugur de canabis.

Polițiștii l-au condus pe tânăr la Spitalul Brezoi unde i-au fost prelevate probe biologice de urină și de sânge, necesare pentru determinarea prezenței în corp a substanțelor psihoactive.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publce, sub influența substanțelor psihoactive, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal, urmând a se propune soluție procedurală Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here