Pompierii militari la datorie în județul Mehedinți

0
imagine - ARHIVĂ

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în intervalul 22 – 23 martie 2017, la 13 intervenţii, dintre care: 10 urgenţe medicale şi 3 situaţii de urgenţă

Miercuri, 22 martie 2017

La ora 13.42, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu 6 subofițeri și o autospecială de lucru cu apă și spumă, în localitatea Jidoștița, comuna Breznița-Ocol, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars cca. 30 ha de vegetație uscată și mărăciniș. Exista pericol de propagare la pădurea de foioase din apropiere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de crearea intenționată sau din culpă a condițiilor pentru a genera incendiul.

La ora 16.56, Detașamentul de Pompieri Orșova a intervenit cu 6 subofițeri și o autospecială de lucru cu apă și spumă, în municipiul Orșova, str. Grănicerilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un container de gunoi. Au ars cca. 1,5 m3 de gunoi menajer. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera incendiul.

Joi, 23 martie 2017

La ora 02.5, Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu 6 subofițeri și o autospecială de lucru cu apă și spumă, în comuna Pătulele, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cutie de distribuție de pe un stâlp electric stradal. Au ars o cutie de distribuție și cca. 1 ml cablu electric. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de cablu electric cu izolația deteriorată.

Serviciul SMURD din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit la 10 urgenţe medicale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here