Dr. Vanessa Youness și Dr. Ștefan Stângaciu au lansat o carte despre tratamentul Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie

0

Marți, 4 iunie 2019, Palatul Cesianu Racoviță s-a dovedit a fi neîncăpător. Doctori renumiți, politiceni, persoane publice, jurnaliști și bloggerii și-au unit forțele pentru a lansa cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”.

După 11 ani de la nemilosul diagnostic de Scleroză în Plăci primit de către Dr. Vanessa Youness, această a decis împreună cu cel ce a salvat-o, doctorul Ștefan Stângaciu, care i-a promis în urmă cu 11 ani că nu va ajunge niciodată în căruciorul cu roțile și așa a și fost, să scrie o carte salvatoare de vieți. Această carte este despre tratamentul pas cu pas urmat de dr. Vanessa Youness, care a eliberat-o de orice simptom al acestei boli, ajungând să aibă un mod de viață mai sănătos și mai energic ca oricând.

Profesor doctor Radu Macovei, doctor Ștefan Stângaciu și dr. Vanessa Youness au povestit, în cadrul unei conferințe de presă deschisă, despre cum te poți vindecă de această boală cumplită. Dr Vanessa Youness declară: “Am lansat cartea în speranța că și alte persoane care se confruntă cu această boală să regăsească puterea de a se vindecă și de a înțelege că un astfel de diagnostic nu trebuie să fie sfârșitul vieții, ci defapt poate deveni chiar începutul unei vieți mai conștiente, mai sănătoase și mai frumoase ca oricând. Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie este o carte menită să salveze vieți și conține sfaturi pentru a duce o viață sănătoasă”.

Dr. Vanessa Youness este fondatorul mai multor proiecte de antreprenoriat social, printre care se numără și Clinica de medicină naturistă YOUness Clinic, Fondul de investiții YOUness și Fundația YOUness.

Cartea poate fi găsită aici:

  1. Pe site-ul clinicii www.YOUness.ro
  2. Librăriile Humanitas (librării în 12 orașe ale țării + București)
  3. Librarium Librării ( 9 librării în București și țară)
  4. Librării partenere în Brașov (Libris și Ing Press), Târgu Jiu (Cartgo), Timișoara (Esotera), Drobeta Turnu Severin (Sonet), Târgu Mureș (Bibliofil), Piatră Neamț (Bibliopolis), București (Bibliostar)
  5. Site-uri de vânzare online: Hamangiu.ro, emag.ro (prin intermediul Rolcris sau Libris), libris.ro, elefant.ro
  6. Alexandria Librării (28 librării, majoritatea în zona Moldovei + Arad și Râmnicu Vâlcea).

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here