Trei ani de shopping și distracție cu Mercur Center și un nou brand internațional pentru Craiova

0

Mercur Center aniversează în weekend-ul 8-9 iunie 2019 trei ani de shopping și distracție alături de craioveni. Pentru a marca acest moment, centrul comercial a pregătit o mulțime de surprize clienților care îi vor trece pragul.

În fiecare din cele două zile, de la ora 12.00 și până la orele serii, puteți lua parte la o experiență aniversară memorabilă, sub sloganul “Mercur Center – 3 ani împreună cu tine!”

Momente de muzică live, spectacole de dans, clipe de magie și ateliere de creație pentru cei mici, călătorii virtuale spectaculoase sau instantanee foto amuzante, plus zeci de premii și cadouri. Acestea sunt doar câteva dintre surprizele cu care Mercur Center îi așteaptă pe craioveni la acest sfârșit de săptămână.

Sâmbătă, fascinantul actor Claudiu Bleonț îi așteaptă pe craioveni în centrul comercial, unde va susține momente artistice și inspiraționale unice, pline de surprize și de neprevăzut.

Artiști craioveni îndrăgiți, precum Marina Vlad sau Francisca, alături de trupa The Five vor anima atmosfera, sâmbătă și duminică, interpretând live cele mai în vogă hituri internaționale.

Pentru că Mercur Center este pentru toată familia, cei mici se vor întâlni cu cele mai îndrăgite personaje Disney și vor putea participa la ateliere aniversare de creație, pregătite special pentru această zi.

Clienții care efectuează cumpărături, în perioada 6-9 iunie, în valoare de minimum 50 lei în Mercur Center pot participa la tombola aniversară, care oferă zeci de premii pentru întreaga familie: produse electrocasnice, vouchere de cumpărături, gadget-uri, produse cosmetice și nu numai.

În cei trei ani de la reconfigurare, Mercur Center a devenit una dintre destinațiile preferate ale craiovenilor pentru shopping și petrecerea timpului liber.

De la deschidere și până în prezent, Mercur Center a găzduit zeci de evenimente unice: concerte cu artiști consacrați (Delia, Alina Eremia, MIRA, Mandinga, DJ Project, Deep Central, Noaptea Târziu, Ilinca, Amadeea Violin), petreceri de shopping, ateliere de creație și evenimente artistice pentru copii, proiecte de responsabilitate socială, evenimente culturale și spectacole de amploare.

Mercur Center a înregistrat o evoluţie permanentă, de la un an la altul, grija noastră faţă de client fiind primordială în a oferi cele mai bune servicii în domeniu. Îmbunătățim permanent mixul de chiriași, pentru a mări portofoliul de branduri care să satisfacă toate exigenţele şi preferinţele în materie de fashion, food şi entertainment” –  declară Dumitru Răduţ, director general Mercur Center.

Chiar în această lună, în Mercur Center va fi inaugurat un nou magazin de brand internațional. Este vorba de HADA, brand intrat în acest an pe piața din România și care deține peste 80 de magazine în Ungaria, cu articole de îmbrăcăminte și încălțăminte provenite exclusiv din Marea Britanie.

Centrul comercial a marcat și două premiere pentru piața regională de Real-Estate, fiind nominalizat la categoria Best Refurbishment of the Year, în cadrul evenimentului CIJ Awards Gala, precum și în cadrul celei de-a 12-a ediții a Premiilor Bienalei Naționale de Arhitectură.

Printre retailerii prezenți în Mercur Center se numără H&M, Starbucks, Colin’s, KOTON Pop-up Store, KiK, Pepco, Maxi Toys, Top Sport, Inspire Cinema, Kendra, Sevda, Rizzoli, Samsonite, Teilor. Centrul comercial oferă experiențe unice în cele 7 săli digitale ale cinematografului Inspire, în timp ce pasionații de sport au la dispoziție facilitățile moderne ale sălii Focus Fitness&Beauty.

Modernizat şi redeschis în cursul anului 2016, în urma unei investiţii  de peste 12 milioane euro, Mercur Center este deţinut de SIF Oltenia, fiind centrul comercial dominant din zona centrală a municipiului Craiova, cu o suprafaţă totală construită de aproximativ 20.000 mp.

Peste un million de clienți au trecut pragul Mercur Center din Craiova, în primii trei ani de la inaugurare.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here