79 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii rutieri mehedințeni în ultimele 24 de ore

0

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier au acţionat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere respectiv impunerea respectării legislației rutiere de către toți participanți la trafic 

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, bicicliștilor, depăşirea, acordarea de prioritate și consumul de alcool.

Poliţiştii au controlat 104 autovehicule si au legitimat 116 persoane, constatând 79 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost sancţionaţi 15 conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum, precum și 16 şoferi care nu purtau centura de siguranţă.

Poliţiştii au mai aplicat 3 sancţiuni contravenţionale pentru lipsa documentelor și 2 pentru depășiri neregulamentare, valoarea totală a sancţiunilor, fiind de 18.560 lei. Au fost reţinute în vederea suspendării sau anulării 9 de permise de conducere.

De asemenea, polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier, nefiind înregistrate accidente grave de circulație.

Pentru contracararea aspectelor negative în trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţia rutieră va continua acţiunile şi controalele pe sectoarele de drum județene.

Astăzi, radarele vor fi amplasate după cum urmează:

DN6: Drobeta Turnu Severin – Şimian – Prunişor – Tamna – Lunca Banului

DN56: Șimian – Hinova – Rogova – V. Mare

DN67: Halânga – Malovăț – Florești

DN6: Gura Văii – Bahna

Pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin

B-dul. Aluniș – B-dul. N. Iorga – b-dul M. Viteazu

B-dul T.Vladimirescu – Calea Timisoarei – Serpentina Roșiori

 

 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here