Mehedinți: Evenimente cultural-artistice supravegheate de jandarmi în perioada 15-20 august

0

Jandarmii mehedințeni vor participa la misiuni de asigurare și menținere a climatului de  ordine și siguranță publică pe timpul  evenimentelor  religioase și cultural-artistice,  organizate în perioada 15-20 august  2018, în județul Mehedinți. Fiind o perioadă  cu evenimente la care, de regulă, participă foarte multe persoane, misiunile  Jandarmeriei vor fi adaptate astfel încât activitățile să se desfășoare în condiții de siguranță. Astfel, jandarmii vor participa la următoarele misiuni :

– 15 august – menținere a ordinii publice la manifestari cultural –artistice în următoarele localități: Izvoru Bârzii, Godeanu, Șimian, Husnicioara, Devesel, Ilovița, Balta, Isverna, Livezile.

 – 15 august  -activități  specifice orgnizate  în municipiile  Drobeta Turnu Severin  și Orșova cu prilejul sărbătoririi ,,Zilei Marinei României”.

– 15-19  august  – asigurare a ordinii publice la sărbătorile câmpenești ce vor avea loc în localitățile Eselnița,  Cireșu, Simian, Gruia, Dârvari, Voloiac și Vrata.

– 20 august – asigurarea măsurilor de ordine publică în zona centrelor de examen pe timpul probelor scrise la examenul național de Bacalaureat la Colegiul Național Economic “Theodor Costescu” și Colegiul Tehnic “Lorin Sălăgean” din Drobeta Turnu Severin.

Pentru ca aceste activități să se desfășoare fără incidente, Jandarmeria transmite următoarele recomandări:

– să nu se depășească limitele decenței comportamentale;

– să se evite consumul excesiv de băuturi alcoolice;

– să se supravegheze comportamentul copiilor;

– să se acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale;

– să se semnaleze prompt forțelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de conviețuire socială sau bunelor moravuri

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here