Percheziții efectuate de polițiștii gorjeni în județul Călărași la contrabandiști cu țigări

0
Percheziții în Olt, Prahova, Ilfov și București, într-un dosar de evaziune fiscală
imagine - ARHIVĂ

Joi, 4 iulie 2019, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal punând în executare două mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Novaci, la două locuințele a doi bărbaţi, din comuna Șoldanu, judeţul Călărași, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.

Cu această ocazie, la domiciliul unui bărbat, de 40 de ani, din aceeaşi localitate, a fost identificată cantitatea de peste 40 kg de tutun mărunțit, 9.900 de țigarete fără marcă, 29.800 de tuburi țigarete cu filtru, 360 de fâșii de staniol și o moară pentru mărunțirea tutunului.

La domiciliul celui de-al doilea bărbat, de 46 de ani, din comuna Șoldanu, județul Călărași, a fost identificată o cantitate de peste 2 kg tutun mărunțit, 380 de tuburi țigarete cu filtru și un dispozitiv manual de fabricare țigarete. Cantitatea de tutun, țigaretele, tuburile și dispozitivele folosite la confecționarea țigaretelor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Activitatea a fost desfășurată cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Călărași, Secției 3 Poliție Rurală Curcani și s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al poliţiştilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale. Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here