Pariorii români au toate motivele să parieze pe disputele din Liga 1!

0

Liga 1 nu este nici pe departe cel mai tare campionat de fotbal, dar rămâne competiția cu cele mai mari audiențe tv în România și pe care pariază cei mai mulți români.

Explicația pentru această situație este foarte simplă, cel puțin în privința pariurilor: pentru Liga I poți găsi foarte ușor informațiile de context. Nu este suficient să studiezi statistica pentru a-ți face o părere despre ce se poate întâmpla într-un meci. Trebuie să știi și cine lipsește din fiecare echipă, care este atmosfera din fiecare vestiar, care este gradul de rivalitate ș.a.m.d.

Casă de pariuri online specializată pe Liga I

Mai mult decât atât, există și o casă de pariuri online „specializată” pe Liga I. Este vorba despre Betano, care în iulie 2017 a devenit sponsorul de titlu al competiției, contra sumei de un milion de euro pe sezon. Ce înseamnă „specializată”? Înseamnă că acest operator are cea mai bună ofertă pentru meciurile din primul eșalon: peste 170 de opțiuni de pariere pentru fiecare meci, plus pariuri antepost care nu pot fi găsite în alte părți.

De exemplu, cine are niște bani de investit pe termen mediu sau lung, poate paria pe campioana Ligii I, pe golgheter, pe echipele în Top 2 (inclusiv play-off), pe echipele din Top 6, pe echipele care retrogradează (inclusiv play-off), pe echipa care va termina pe ultimul loc, pe câștigătoarea ligii fără FCSB și CFR Cluj, pe echipa care va termina mai sus dintre FCSB și CFR Cluj, dintre FCSB și U Craiova, dintre CFR și U Craiova, dintre CFR și Viitorul, dintre CFR și Astra, dintre CFR și Dinamo, dintre U Craiova și Viitorul etc.

Transmisii live pe Betano

https://www.youtube.com/watch?v=MTzIlLAVE9o
https://www.youtube.com/watch?v=MTzIlLAVE9o

Oferta sportivă foarte bogată reprezintă un motiv notabil pentru a paria pe Liga I. Alt argument, poate cel mai important: toate meciurile din primul eșalon sunt în transmisii live pe Betano, pe platforma de streaming video. Dacă nu ești în fața unui televizor și nu ești acasă, conectat la Internetul furnizat de operatorii care transmit campionatul României, nu-i nicio problemă. Nu ratezi niciun meci dacă ești înregistrat la acest operator și ai balanța pozitivă. Poți să fii și în vârf de munte! Calitatea imaginii este excelentă și pe dispozitivele mobile, fie că intri prin aplicație, fie prin browser.

Mulți dintre români pariază live, iar posibilitatea de a vedea meciurile este esențială. Streaming-ul video poate fi privit și dintr-o altă perspectivă: să spunem că ești fanul unei echipe din București și că se joacă un meci între Poli Iași și FC Botoșani. Teoretic, respectivul meci nu prezintă niciun interes, dar, dacă mizezi o sumă oarecare pe „peste 1.5 goluri” (să spunem) vei trăi evenimentul la intensitate maximă.

Oferte foarte interesante

Este de menționat și că cele mai importante meciuri din Liga I sunt incluse în oferta „Marja 0”, ceea ce înseamnă că beneficiezi de cele mai mari cote de pe piață pentru pariuri pe „Rezultat final 1X2”. De multe ori, această ofertă se cumulează cu oferta „Avans 2 goluri”: dacă echipa pe care ai pariat ia un avans de două goluri, pariul este considerat câștigător indiferent de scorul final al meciului. Revenind la exemplul precedent: dacă ai pariat pe victoria lui Poli Iași, iar ieșenii conduc la un moment dat cu 2-0, atunci câștigi chiar dacă partida se termină 2-2 sau 2-3.

Asemenea facilități reprezintă tot atâtea motive să pariezi pe campionatul României și să faci meciurile mult mai captivante decât sunt ele în realitate. Pariurile pe Liga I pot contribui și la realizarea rulajului pentru transformarea în bani cash a fondurilor suplimentare primite prin pachetul de bun venit. Totul e să fii calculat. Nu paria cu sufletul, pe victoria favoriților sau pe înfrângerea rivalilor!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here