Spectacolul ”Crăciunul Președintelui” prezent pe scena Festivalului Internațional de Cultură C’Art Fest 2019 – Brașov

0
imagine -ARHIVĂ

Spectacolul Crăciunul Preşedintelui de Pascal Bruckner, regia Chris Simion Mercurian, a cărui premieră mondială a avut loc în luna mai la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, se va juca în data de 10 iulie 2019 la Festivalul Internațional de Cultură C’Art Fest  2019, de la Brașov.

În perioada 7 – 14 iulie 2019, în comuna Cristian din județul Brașov, are loc cea de a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Cultură C’Art Fest 2019. Programul include patru secțiuni principale – teatru, muzică, carte și stradă.

Vor fi 8 zile în care cei din Brașov, și nu numai, vor avea posibilitatea de a vedea spectacole de teatru, concerte, parade, activități educative de zi pentru copii și oameni mari, proiecții de film, conferințe, dezbateri și lansări de carte. La această ediție Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea & Griviţa 53 va prezenta miercuri, 10 iulie, spectacolul ”Crăciunul Președintelui”.

Din lista invitaților de anul acesta amintim câteva teatre, câteva nume ale scenei românești, formații de muzică cu rezonanță la nivel naţional și internaţional, și anume: Teatrul de Comedie București, Unteatru, Teatrul Arlechino, Lightwave Theatre, Victor Rebengiuc, Chris Simion-Mercurian, Maria Răducanu & Krister Jonsson, The Mono Jacks, Subcarpați & Taraf de Caliu, Marius Mihalache Band & Damian Drăghici Brothers, Vama, Vița de Vie & Bohemia Symphonic Orchestra (dirijor Remus Grama) și mulți alții.

Așa cum spun organizatorii, practic, C’Art Fest este un festival multidisciplinar într-un sat săsesc din inima Transilvaniei, care primește în fiecare an de 5 ori mai mulți participanți față de populația sa (25.000 vs. 5.000, în 2018).

Avem convingerea că spectacolul Teatrului Anton Pann va primi multe aplauze și despre el se va vorbi mult timp și la superlativ. De la premieră, această participare este cea de a doua, amintind că la sfârșitul lunii mai spectacolul Teatrului Anton Pann s-a bucurat de un succes imens pe scena Ateneului din Iași.

Succes actorilor distribuiți în spectacol, succes întregii echipe. Vorbim aici de o distribuție de zile mari: Marian Râlea, Alexandru Beteringhe, Andrei Cătălin, Tavi Costin, Denisse Moise și Dan Pughineanu. Decor: Mirela Trăistaru; Costume: Iolanda Mutu JR; Coregrafie: Ioana Marchidan; Ilustrație muzicală: CHRIS SIMION-MERCURIAN; Regia: CHRIS SIMION MERCURIAN.

Daniela Ștefănescu
Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here