Lavinia Brebu şi Adrian Bratu, doi pompieri mehedinţeni premiaţi la Campionatul de Înot al MAI

0

Maiorii Lavinia Brebu şi Adrian Bratu au reprezentat cu succes ISU Mehedinţi la etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne,  desfăşurat în perioada 2-5 iulie 2019, în municipiul Baia Mare.

Competiţia a reunit peste 50 de sportivi, cei mai buni înotători din toate structurile ministerului, care s-au  luptat pentru a obţine un loc pe podium.

Aşa cum ne-a obişnuit, colega noastră Lavinia s-a clasat pe primul loc la proba 100 m bras, urcând pe prima treaptă a podiumului, obţinând, astfel, cel de-al nouălea titlu de campioană pe M.A.I. la înot.

Noul nostru coleg, mr. Bratu Adrian, care a reprezentat până acum ISU Galaţi, de anul acesta, face cinste pompierilor mehedinţeni. Acesta s-a clasat pe locul III, atât la proba 100 m liber, cât şi la ştafetă 4*50 m – categoria 35-45 ani. Rezultatele sunt unele foarte bune, luând în considerare faptul că pompierul a participat pentru prima dată la această competiţie, “specialitatea” acestuia fiind atletismul, unde deţine titlul de campion.

Apreciem performanţele colegilor noştri, îi felicităm şi le dorim succes la viitoarea competiţie „Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor” care se va desfăşura, în perioada 6 – 19 august 2019  la CHENGDU, în China.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi 
Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here